De producten in deze review zijn gratis aangeleverd door BestBud maar ze zijn ook geverifieërd met een anonieme bestelling.

Bestbud.nl is een hele nieuwe online coffeeshop gestart in 2022. Hun missie is om alleen topkwaliteit producten aan te bieden tegen redelijke prijzen en voorzien van top service. We moeten zeggen dat ze daar zover wij hebben kunnen zien helemaal in zijn geslaagd!

Verpakking

Veel online shops zeggen 100% luchtdicht te verpakken maar niet altijd maken ze dat waar. We waren dus erg verrast van de inpak skills van BestBud. Onze samples zaten in ziplock zakjes, die zaten ingeseald in een mylar zak, de mylar zak weer in seal folie, deze nogmaals in een mylar zak en die weer in een envelop in een brievenbus doosje. Er is dus werkelijk niets aan te zien/ruiken/voelen dus echt 100% stealth verpakking, niets op aan te merken!!!

Verzending

Gezien veel mensen die online kopen regelmatig problemen hebben met PostNL bied BestBud de keuze uit PostNL, DHL en UPS dus heb je problemen met een van deze maatschappijen dan zijn er dus ook andere opties. Ook hier weer is BestBud veel concurrenten een stapje voor.

Support

Gezien we de producten voor deze review gratis hebben ontvangen hebben we natuurlijk de klantenservice getest met een dom mailtje zonder enige relevante informatie. Hierop kregen we al snel een hele nette maatwerk email terug met duidelijke uitleg dus ook wat de support betreft een goede ervaring.

De producten

We waren al snel onder de indruk na het zien van het assortiment van BestBud en hun prijzen. We hebben uit alle categorieën iets lekkers mogen testen; van de wiet hebben we de Lemon haze en Pineapple Kush, Van de Cali Do-si-dos, Van de hasj de temple ball en van de specials de Moonrock en honeycomb. Hoe we dat overleefd hebben weet ik niet maar het was een geweldige waas van een week!

Pineapple Kush

pineapple kush

Een echte aanrader voor de fans van goede Indica wietjes. Zoet als pineapple met een heftige hint van kattenpis laten je direct merken dat je te maken hebt met een Indica dominante soort. De mooie slanke maar zeer solide toppen zijn bedekt met een mooi laagje hars en dat is goed terug te merken aan de hoeveelheid damp die we er uit weten te halen. De Pineapple Kush is boven gemiddeld potent en ook het effect daar valt niets op aan te merken. Een topper voor bij een avondje Netflix & chill of om te ontspannen na een lange dag werken..

Lemon Haze

Lemon haze bestbud

Lemon Haze is een van de meest populaire soorten in Nederland en niet voor niets. De Lemon Haze van BestBud voldoet precies aan alle verwachtingen. Mooie plakkerige compacte toppen vol hars met die herkenbare Haze geur en een vleugje citroen. Ook van smaak is het precies wat we van Lemon Haze verwachten. En over de potentie valt al helemaal niet te klagen, voor de reviews maken we gebruik van microdoseringen in de Tinymight vaporizer. Alles boven de 4 hijsen is goed en deze Lemon hebben we na 2 minuten uitgezet omdat het wel gewoon genoeg was, niet omdat het helemaal op was.

Do-Si-Dos (Cali)

do-si-dos bestbud

Do-si-dos is een van de geweldige strains van het merk Cookies. Het is een Indica dominantie soort die afstamt van Girl Scout Cookies. Ook deze soort is echt een feest voor je neus en ogen met zijn mooie solide rotsen van toppen met kleuren variërend van lichtgroen tot diep paars en mooie oranje pistils. Het aroma is echt Amerikaans, erg scherp en uiteenlopend van aarde tonen tot bloemen en fruit. Echt een aanrader voor de echte Cannoisseurs en zeker geen wietje voor beginners want deze klapt er op als Mike Tysson!

Kush Temple Ball

temple ball bestbud

We waren zo gelukkig om uit de categorie hasj de temple ball te mogen testen. Dit is een hasj die word gemaakt door middel van ijswater extractie, ook wel ice-o-lator of bubble hash genoemd. Op deze manier kan je een hele zuivere hasj maken van gedroogde of vers ingevroren wiet die erg dicht in de buurt komt van hasjolie. De Temple Ball van BestBud is gemaakt van Kush waardoor het onder de zachte hasj smaak ook een heerlijke hint van Indica mee geeft, dit maakt de smaakervaring echt geweldig! We hebben de temple ball getest in een bong, de smaak was echt uitmuntend goed, de rook heel zacht op de keel en het effect alsof je een schop tegen je kop hebt gehad. Het is zelfs sterk genoeg om blowers met 30+ jaar ervaring sterretjes te laten zien. Echt een aanrader dus maar wees voorzichtig want het is echt sterk! En nog een goede tip, leg de temple ball meteen in de koelkast want anders is het echt onhandelbaar omdat het echt extreem plakkerig is.. Echt de natte droom van elke hasj roker…

Honeycomb

Als groot fan van Cannabis concentraten kon ons geluk niet op toen ik de honeycomb in ons testpakket vond. Natuurlijk heb ik direct de terp slurper opgewarmd om een degelijk luciferkopje van dit mooie concentraat te testen. Dat was een dom idee.. De honeycomb is niet super sterk van smaak, het smaakt lekker mild en niet te scherp op je keel dus geen bizarre hoestbuien, zelfs geen kriebel in de keel. Ook laat het vrijwel geen residu achter dus het is ook nog eens een mooi schoon concentraat. Perfect dus om te dabben in je glazen rig, e-rig of dab pen en je kan het zelfs gebruiken om e-liquid te maken voor je e-sigaret.
Na een uur ijsberend naar de muur te hebben gestaard is het me toch nog gelukt om te herinneren dat ik naar het postkantoor moest en daar twee minuten voor sluitingstijd aan te komen. Een halve liter energy drank en 3 ijskoffie later kon ik weer een beetje netflixen en troep eten voor de rest van de dag. Ook deze is dus dubbel en dik goedgekeurd! Ook voor de honeycomb geldt weer, aanrader maar pas op want het is echt sterk!

Moonrock

En last but not least de moonrock.. Ook dit was weer een absolute klapper. Voor degenen die niet weten wat een moonrock is; van origine is dat super sterke wiet, die word ingesmeerd met een concentraat of THC distillaat en daarna word het weer door de kief gerold wat dan weer blijft plakken aan het concentraat. Helaas zie je in Nederland vaak dat er lage kwaliteit wiet word gebruikt wat in zwarte drap gedoopt word en daarna in bladgruis dus we waren erg blij dat ze dat bij BestBud beter aangepakt hebben. Als je de prachtige moonrock openbreekt zie je meteen dat er geen fluffy Amnesia topje in zit maar degelijke wiet, volgens de site is de wiet Grape Jello en bestaat de moonrock uit 40% wiet, 30% olie en 30% kief. We testte de moonrock in een bong maar door de dikke laag kief is het best goed hanteerbaar dus je zou er ook een joint van kunnen maken als je wil. De smaak van de moonrock is lekker zacht en niet scherp op je keel dus het rookt echt lekker weg in een goede bong. En natuurlijk liet het effect ook niet lang op zich wachten, direct oogleden van lood en zin in pizza vergezeld door een warme deken van kalmte. Absolute aanrader voor medicinale gebruikers die het sterkste van het sterkste willen met een breed profiel aan werkzame stoffen. En natuurlijk ook perfect om de stoner uit te hangen op feestjes en chillings.

Anonieme bestelling

Er is ter verificatie door een Cannaconsult lezer ook een bestelling geplaatst. Die kon ook mededelen dat alles netjes is ontvangen en was erg tevreden over de temple ball en London Pound cake.

Conclusie

Wij hebben heel erg genoten van de producten van BestBud en ook van de uitmuntende manier van verpakken en meerdere verzendopties. Ook waren ze erg vriendelijk in de correspondentie en via de klantenservice. De online shops hebben er weer een goede concurrent bij!

BestBud.nl

9.6

Aanbod

9.8/10

Kwaliteit

9.5/10

Prijs

9.5/10

Service

9.5/10

Website

9.5/10

Voordelen

  • 100% stealth verpakking
  • 3 verzend opties
  • Topkwaliteit

Geef een reactie