Dynavap vapcap M

De vapcap M van Dynavap lijkt op het eerste gezicht misschien wat simpel maar het is zeker een van de beste vaporizers op de markt. De Vapcap is niet electronisch maar word verwarmd met een torch aansteker (storm aansteker). Zodra je de juiste temperatuur hebt bereikt hoor je een klik en dan ben je klaar om te vapen.

Het is wel een kleine leercurve om je Vapcap goed gelijkmatig te verwarmen. Je hebt er een goede torch aansteker voor nodig waarvan je ook de vlam kan instellen. Vervolgens draai je de Vapcap tussen je vingers terwijl je de aansteker geleidelijk heen en weer beweegt onder de cap. Ook kan je na de klik nog verder verwarmen maar dat gaat op gevoel. Na een weekje weet je wel ongeveer hoeveel tellen na de klik jouw favoriete temperatuur is. Een nadeel daarvan is wel dat je je materiaal ook te heet kan stoken zodat het toch verbrand. Wel zijn er tegenwoordig apparaatjes te koop om je Vapcap elektronisch mee te verwarmen, erg handig voor thuis zodat je toch wat dichter bij die ideale smaakbeleving komt en geen kans meer hebt op verbranding.

De Vapcap M is gemaakt van hoogwaardige materialen en is dus ook erg duurzaam. Er is maar weinig wat er aan kapot kan gaan maar als dat voorkomt of je raakt iets kwijt dan kan je de onderdelen ook los bestellen. Het is dus ook een uiterst geschikte vape om mee te nemen als je gaat sporten of andere dingen gaat doen waarbij je je elektronische vape liever thuis laat. Als hij valt of nat word is er niks aan de hand.

Kortom: de Vapcap is echt zeer geschikt als je op zoek bent naar een degelijke en betaalbare vape. Voor de optimale smaakbeleving is een elektrische vape nog net iets beter maar dan nog is de Vapcap veruit een van de beste.

Dynavap Vapcap M

vanaf €59
9

Kwaliteit

10.0/10

Damp productie

10.0/10

Smaak

7.0/10

Gebruiksgemak

9.0/10

Voordelen

  • Goedkoop
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Erg goede damp productie
  • Losse onderdelen verkrijgbaar
  • Gemakkelijk schoon te maken

Nadelen

  • kleine leercurve
  • Minder goede smaak als een electronische vape
  • Mogelijk om materiaal te verbranden

Geef een reactie