De producten in deze review zijn verkrtegen middels een anonieme bestelling.

Onlangs werden we gewezen op de site Happy Vape die online THC vapes aanbieden. Blijkbaar waren meerdere CannaConsult volgers benieuwd of deze site echt is of een scam. Dat hebben we natuurlijk netjes voor jullie uitgezocht..

Aanbod

Happy Vape heeft een leuk aanbod van voornamelijk THC vapes. Ook bieden ze enkele opties voor Delta 8 THC vapes, CBD vapes en THC edibles. Er is een ruime keus aan THC vapes met terpeen profielen van populaire strains zoals Haze, Kush, Gorilla glue, Sunset sherbert, Blue dream en girl scout cookies. Naast losse cardridges bied Happy Vape ook een starter pack (cardridge + batterij) en een losse batterij optie zodat je meteen kan vapen zodra je pakketje in je brievenbus valt.

Bestellen

Gezien de gemiddelde zwarte markt kwaliteit van live resin en cured resin cardridges vaak het minst betrouwbaar is hebben we gekozen voor de Green crack cured resin cardridge. Het bestelproces is hetzelfde als bij de meeste andere shops. Het enige opmerkelijke verschil is dat Happy Vape ook een optie bied om via bankoverschrijving te betalen. Natuurlijk hebben we meteen getest of het ook echt werkt gezien veel sites er alleen mee adverteren maar niet daadwerkelijk de optie aanbieden.
Na het afronden van de bestelling kregen we netjes een mailtje en konden we betalen. De volgende dag kregen we bevestiging dat de betaling was afgerond en de bestelling was verzonden.
Ook het verzenden verliep redelijk vlot ontdanks de grote puinhoop bij PostNL in onze regio. Na twee dagen lag ons pakketje in de bus en konden we gaan testen.

Green Crack Cured Resin

Helaas werd de cardridge verstuurd zonder doosje in bubbelfolie. Hierdoor was het voor ons niet mogelijk om te achterhalen of het originele Rove cardridges zijn. Op de site van Featured farms was ook geen Green Crack (meer) te vinden. In de beschrijving bij happy vape zien we vervolgens de volgende tekst die toch doet vermoeden dat ze de cardridges zelf maken.

“Dit is Happy Vape’s 100% cannabisterpeenlijn. Wij pakken de meest verse, puurste, beste strains van onze teeltpartners en halen hier de beste onderdelen vanuit, en stoppen het rechtstreeks in een Vape pen!
Samen bieden we onze happy vapers een unieke cannabiservaring – krachtige, single source, uit de hele plant gewonnen cannabisolie met zijn originele full-spectrum terpenen.”

Lees in Dit Artikel hoe je namaak vape cardridges kan herkennen.

De cardridge past netjes op meerdere van onze batterijen, de damp productie en smaak zijn erg afhankelijk van de sterkte van de batterij. Op batterijen met meerdere standen lijkt de medium setting over het algemeen het beste resultaat te geven. De damp is lekker dik zoals bij een joint en de smaak is een keer wel zoals we gehoopt hadden.
Je proeft duidelijk dat er live terpenen zijn gebruikt van een verse plant dus het heeft niet die uitgesproken wiet smaak maar lekker mild en natuurlijk. Ook voelt het niet super scherp op je keel zoals bij veel andere distillaat vapes wel het geval is. Het effect is ook erg snel en duidelijk te merken. Zelfs voor een doorgewinterde blower zijn een paar puffs al voldoende voor een lekkere functionele high. Zoals ze op de site al aangeven zijn deze carts perfect geschikt voor de wake & bake en voor plekken waar je niet zomaar een joint kan opsteken.

De kwaliteit van de cardridge is ook goed. Pas toen hij bijna leeg was begon hij soms een beetje verstopt te raken, dat was dan ook slechts een kwestie van in de cardridge blazen of wat harder zuigen om hem weer goed te laten werken. De inhoud van de cardridge was 0,5ml (0,5gr) en hier hebben we bij matig/gemiddeld gebruik ongeveer twee weken mee gedaan.

Conclusie

Al met al zijn we best tevreden over happy vape. Het is jammer dat de producten zonder doosje verstuurd worden maar over de kwaliteit valt niet te klagen. Ook is de mogelijkheid om via bankoverschrijving te betalen erg handig voor degenen die niet met crypto coins willen/kunnen werken.

Happy Vape

€50 - €60
8.9

Aanbod

9.0/10

Kwaliteit

9.5/10

Prijs

8.5/10

Website

8.5/10

Voordelen

  • Bankoverschrijving mogelijk

Nadelen

  • Geen originele verpakking
  • Geen verzend opties

Geef een reactie