mr-high

De producten in deze review zijn gratis aangeleverd door mr. High. Wegens gebrek aan budget zijn ze nog niet geverifieërd middels een anonieme bestelling. Wel hebben we de klantenservice anoniem lastig gevallen ter verificatie en die reageren netjes op mails van zogenaamd niet geleverde pakketjes.

Laatste update: 25/09/2022

Mr. High is een nieuwe online coffeeshop die online is sinds begin 2022. Ze proberen zich te onderscheiden door de prijzen laag te houden, leuke bulk kortingen, gratis vloei bij elke bestelling en gratis verzenden vanaf €75.

Aanbod

Mr. High bied een mooi assortiment bestaande uit 14 soorten wiet en 4 soorten Marokkaanse hasj. Tussen de wiet vinden we veel bekende soorten zoals Amnesia, AMG, Cheese kush en super lemon haze maar ook wat minder bekende toppers zoals Thunder Fuck, Gorilla Breath, Fat Banana en El Chapo OG. Bij de hasj vinden we naast de standaard Maroc ook Ketama, Super Polm en ook de tegenwoordig wat minder bekende Tabizla.

Prijzen

De aanduiding van de prijzen is ietwat misleidend, hier staat de prijs per 20gr aangegeven dus wil je slechts 2,5gr of 5gr kopen dan ben je iets duurder uit per gram. Het is dus VANAF de prijs die onder de producten in het overzicht word weergegeven. Gemiddeld genomen betaal je voor 2,5gr wiet ongeveer €13 en €12 voor hasj, wanneer je 20gr koopt kost je dat nog rond de €10 per gram dus groot inkopen is erg voordelig en kleine hoeveelheden niet duurder dan de gemiddelde coffeeshop.

Gratis vloei en verzenden

Iets wat je niet vaak ziet is gratis vloei bij elke bestelling en gratis verzenden vanaf €75. Gezien het verzenden bij veel online shops vrij duur kan zijn, vooral naar België is dat een behoorlijk voordeel. En ook hoef je dus de deur niet meer uit om vloei te gaan kopen want dat zit dus ook al gratis bij je bestelling.

Verzending

Ons pakket werd verstuurd met PostNL en werd binnen een dag bezorgd. Helaas hebben we wel een probleempje ervaren met de verpakking. De seal folie bleek niet helemaal goed dicht te zitten waardoor er wat geurtjes zijn ontsnapt. Gelukkig hadden we een hele aardige postbode die wel aangaf “Daar zit wiet in!” maar daar verder niets mee heeft gedaan, behalve het advies om het voortaan beter te verpakken. Dit hebben we doorgegeven aan mr. High en die hebben hun inpakproces verbeterd zodat dit niet vaker voorkomt.

De producten

We hebben van mr. High een leuk pakketje ontvangen om te testen en daar waren we erg over te spreken! In ons testpakket vonden we AMG, Amnesia, El Chapo OG en Tabizla.

AMG

AMG

AMG, oftewel Amnesia Mac Ganja is maar liefst vier keer Cannabis-cup winnaar geworden. AMG is een kruising van Amnesia en Mexican Haze waardoor deze krachtpatser een THC percentage heeft van boven de 25%! Dit is dus geen soortje voor beginners en geeft je echt een serieuze klap voor je kop. De samples van Mr. High waren ook mooie compacte toppen zoals je die van AMG gewend bent en ook de geur en smaak waren precies naar verwachting. Onze test microdosis in de Tinymight ging maar liefst 40 hijsen mee dus ongeveer 10x meer potent dan de gemiddelde wiet!

Amnesia

Amnesia

Amnesia is veruit de meeste verkochte wiet in Nederland en België, niet voor niets want deze Sativa dominante krachtpatser is ideaal voor zowel recreatief als medicinaal gebruik. De Amnesia van mr. High voldeed precies aan onze verwachtingen; lekkere sterke Haze smaak, mooie compacte toppen, lekker plakkerig en het perfecte medicijn bij stress en pijn.

El Chapo

El Chapo

El Chapo OG is een Indica dominante soort uit Californië die bekend staat om zijn heerlijke geur van aarde en dennenbomen met mooie lichtgroene toppen vol schitterende trichromen. El Chapo heeft wat kleinere toppen dan gemiddeld maar ze zijn altijd prachtig mooi en keihard. Ook de uitwerking is niet niks.. El Chapo is namelijk erg sterk en kan zelfs doorgewinterde Indica rokers zware oogleden geven. Daarom is deze soort vooral erg geschikt voor in de avond en voor medicinaal gebruik met name bij heftige pijn.
De El Chapo van mr. High gaf een super goed beeld van deze geweldige strain. Zowel van uiterlijk, smaak en uitwerking gewoon pure perfectie! Echt een aanrader voor elke Indica liefhebber en iedereen die op zoek is naar een goede strain tegen slapeloosheid en pijnbestrijding.

Tabizla

Twisla

We waren ook heel blij om weer een keertje Tabizla te mogen tegenkomen. Deze hasj was in de jaren 90 erg populair maar is tegenwoordig wat zeldzamer geworden in de Nederlandse coffeeshops. Erg jammer want Tabizla is een van de betere Polm soorten die Marokko te bieden heeft. Je hebt het misschien weleens op de kaart zien staan als Twisla of Tbisla, dat zijn verschillende benamingen voor deze hasj uit de zero zero groep.
De Tabizla van mr. High smaakt erg naar vroeger! Exact wat je verwacht van een goede polm. Ook de aansteker test loog er niet om, deze hasj bubbelt alsof het hasjolie is en dat is ook goed te merken aan de uitwerking. Net als de meeste Polm heeft ook deze Tabizla een redelijk gebalanceerd effect maar dan pas nadat je eerst een flinke klap voor je kop krijgt. Hou je van hele milde hasj dan kan je deze beter overslaan!

Conclusie

We hebben erg genoten van de producten van mr. High. Ook zijn we erg gecharmeerd van de gratis verzending en vloei bij de bestelling. Met prijzen die ongeveer gelijk of lager zijn aan coffeeshops en geen extra kosten is mr. High echt een super alternatief voor mensen die geen coffeeshop of goede huisdealer in de buurt hebben en ook een beetje op de centen moeten letten.

Mr. High - Online wiet kopen

8.9

Aanbod

8.0/10

Kwaliteit

9.5/10

Prijs

9.0/10

Service

9.0/10

Website

9.0/10

Geef een reactie