Over Ons

CannaConsult is een informatieve website voor cannabis consumenten. De inhoud van deze website is voor 18+ en is niet bedoeld om mensen aan te zetten tot cannabis gebruik. De informatie op deze site is bedoeld om consumenten een beter beeld te geven van de mogelijkheden van Cannabis consumptie. Hiervoor zullen we diverse producten uitproberen en beoordelen zoals verschillende pijpjes, bongs, vaporizers en andere gadgets.

Om deze website draaiende te kunnen houden maken we gebruik van affilliate programma’s. Producten die we goed beoordelen linken we (indien mogelijk) middels affilliate links. Als onze bezoekers deze producten kopen via onze link ontvangen wij daar een percentage van. Producten zijn niet duurder via deze links dus daar merk je als consument niets van.

Update: Alle affiliate links zijn verwijderd. De site gaat verder met uitsluitend niet gesponsorde content. Met uitzondering van onze eigen site TopshelfCBD.

Consumenten

Heb je specifieke wensen zoals producten of bedrijven die je niet vertrouwd, of juist wel. Meld het ons via de Contact pagina en dan gaan we voor je op onderzoek uit.

Coffee/head/smart/vape shops

Helaas is het niet meer mogelijk om reclame te maken op CannaConsult. Wij blijven wel reviews doen en het is nog wel mogelijk om producten aan ons voor te stellen en/of op te sturen voor een review maar bedrijven krijgen geen inspraak in de inhoud van de reviews. Dit moet geen plek worden waar bedrijven hun eigen verkooppraatjes kunnen pushen maar een plek om informatie te delen en mensen bewust te maken van goede en slechte bedrijven/producten. Dit is geen site om geld mee te verdienen maar een site die geld kost.

Budget

CannaConsult heeft geen budget, alles word uit eigen zak betaald en dat willen we zo houden. Je kan de site wel steunen door CBD producten te kopen bij TopshelfCBD. Een deel van de winst zal gebruikt worden om nieuwe content te maken op CannaConsult. Als je liever direct doneert kan dat via onze contact pagina.

Creative Commons-Licentie
Cannaconsult is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.