Stichting WietOliePuur is een Cannabis social club. Dat is een stichting zonder die Cannabis producten voor medicinaal gebruik verdeeld over donateurs. Dit soort clubs bestaan vanwege het kromme gedoogbeleid en het beperkte veel te dure aanbod van de apotheek. Bij deze stichting heb je dus wat meer keuze dan bij de apotheek en ook zijn de producten lab getest. Mensen met een aantoonbaar minimum inkomen kunnen zelfs korting krijgen en je kan al donateur worden vanaf €12 per jaar dus voor iedereen toegankelijk. Als je de stichting wat extra wilt steunen kan je er ook voor kiezen om meer te doneren.

Dab/Wax

Een nieuw product van de stichting is de “wax“. Het is heel mooi geprijsd dus die hebben we natuurlijk besteld om te testen. Het werd netjes dezelfde dag nog verzonden en de volgende werkdag bezorgd. Aan het testrapport dacht ik al af te lezen dat het een distillaat ging zijn maar had gehoopt op een full spectrum distillaat met terpenen omdat het word aangeboden als wax om te dabben. Beetje jammer dat het toch weinig/geen terpenen bleek te bevatten dus minder geschikt om puur te dabben tenzij je de rest van de dag niks meer wil doen. Maar alsnog een heel mooi broad spectrum distillaat dus ideaal om:

  • te mengen met wat minder sterke concentraten
  • om op/in je joint te smeren
  • om zelf vape liquid te maken met wat terpenen
  • voor het maken van edibles

Een zeer veelzijdig product dus en het bevat maar liefst 90% THC ondersteund door CBD, CBDV, CBN, d8-THC, CBG en CBC. Een behoorlijk breed spectrum aan cannabidoïden dus. Dat maakt het een perfecte basis voor een vape liquid en door het hoge THC percentage kan je er ook heel voordelig nauwkeurig berekende edibles mee maken. Ook is de THC al geactiveerd dus het is ook ideaal voor edibles met een koude bereiding zoals gummies. Distillaat voegt ook geen geur of smaak toe aan je edibles dus tevens goed geschikt voor mensen die niet van edibles met wiet smaak houden.

Conclusie:

Mooi product voor een hele mooie prijs. Alleen hebben we geen wassen in de wax kunnen bespeuren maar er is ook helemaal niks mis met een goed distillaat want dat is erg moeilijk te vinden in Nederland en vaak ook erg duur en onbetrouwbaar als je het kan vinden. Een heel mooi product dus voor de fans van onze rubriek Creatief met Cannabis.

29,95
8.5

Kwaliteit

10.0/10

Sterkte

10.0/10

Prijs

10.0/10

Omschrijving

4.0/10

Geef een reactie