Vanessa Lavorato is bij velen al bekend van het Vice TV programma ‘Bong Apetit’ waarin ze als host en edible expert schittert tussen de geweldige Cannabis infused maaltijden en deserts. Ook is ze erg succesvol met haar bedrijf Marigold Sweets wat high end infused chocolade produceert. Daar naast is ze nu ook erg actief voor The Edible Club; haar eigen gezellige clubje waar je, afhankelijk van hoeveel je betaald zelfs gezellig via Zoom live haar livestream kan volgen. Ben je geïnteresseerd in het maken van edibles dan is er natuurlijk geen betere persoon om het van te leren!!!

Al vanaf €5 per maand kan je lid worden van the edible club en daarvoor krijg je Patron-only updates, toegang tot de Discord chat community en toegang tot de wekelijkse nieuwe recepten via livestream. Voor €19 per maand mag je mee stemmen op nieuwe recepten en kan je 2x per maand aan de Zoom hangout sesh deelnemen en live met Vanessa zelf chillen. In de hogere tiers kan je zelfs handgeschreven recepten en één op één edible consultatie kopen. Dat is niet eens duur want haar kennis op dit gebied is echt onbetaalbaar dus €141,50 is echt niks voor een maandelijks gesprek met miss edible herself.

Heb je alle afleveringen van Bong Apetit gezien en ben je nog steeds niet uitgekeken dan is the edible club dus echt een hele leuke optie! Als je benieuwd bent naar wat je ongeveer kan verwachten dan kan je de onderstaande video alvast bekijken.

Geef een reactie