De producten in deze review zijn gratis aangeleverd door Weedano. Weedano is door ons geverifieerd.

Type Coffeeshop

Weedano is een online coffeeshop waar je met behulp van Bitcoin en andere crypto munten Cannabis producten kan kopen en kan laten thuisbezorgen. Weedano heeft geen afhaal mogelijkheden of andere opties.

De website van Weedano is erg strak van ontwerp en ook gaat het bestellen erg gemakkelijk. Zo is er bijvoorbeeld de optie om direct vanuit een overzicht producten toe te voegen aan je winkelmandje en ook het bestelproces en het afrekenen met crypto gaat erg gemakkelijk. Als we iets moeten aanmerken dan zou het nog handig zijn om een korte uitleg over het bestelproces voor nieuwe klanten toe te voegen.

Aanbod

Op dit moment bied Weedano een vrij ruim assortiment wiet aan wat vooral bestaat uit US import. Ze hebben op moment van schrijven maar liefst 18 verschillende wietjes waarvan 11 Cali, 4 NL kweek en 2 gruis opties. Daar naast vinden we er ook 6 soorten hasj variërend van Marokkaanse landrassen tot block hash en drysift (wiethasj). Helaas (nog) geen edibles, vapes en concentraten.

Kwaliteit

We hebben voor deze review een flink deel van het assortiment mogen testen en zijn daar zeer enthousiast over. We zullen de samples in het kort bespreken:

Wiet

Lemon Haze is er een voor de echte die hard blowers en medicinale gebruikers. De smaak is precies wat je verwacht van een goede Lemon haze, lekkere aardse tonen en een vleugje citroen. Het effect is echt een serieuze klap voor je kop!

El Chapo is een lekker sterke Indica dominante hybride. Zowel de smaak en de uitwerking van El Chapo zijn vergelijkbaar met OG Kush.

Cali wiet (US import)

Blue Tommyz is een Indica dominante hybride waarover nog vrijwel niets bekend is wat genetica betreft. Het is een lekker frisse soort met een fruitig smaakje en een werkt bij velen nogal slaapverwekkend.

London Pound Cake London pound cake is een van de klappers uit het arsenaal van Cookies. Van smaak lijkt het erg op sunset sherbert met een vleugje fruit en de uitwerking is energiek maar ook erg krachtig.

Florida Sunrise is een Indica dominante hybride met een heerlijke citrus/diesel smaak. Het effect begint sterk kalmerend maar over het algemeen geeft het een vrij energieke high.

Pink Gelato is ook weer zo’n Indica dominante krachtpatser. Van smaak lijkt het erg op Gelato maar wat zoeter. Het effect is zowel sterk kalmerend als energiek.

MAC oftewel Miracle Alien Cookies is erg snel heel populair aan het worden. Vooral vanwege zijn medicinale eigenschappen, onder andere verlichting bij stress, angsten/paniek en ADHD. Daarnaast smaakt MAC ook nog eens super lekker dus dat maakt het echt een ideale soort voor medicinaal gebruik.

Hasj

Ketama is een oude bekende voor de meeste hasj rokers. Dit Marokkaanse landras is een echte Indica en word op ouderwetse wijze puur natuur gekweekt en verwerkt tot deze heerlijke hasj. De smaak is zoals je gewend bent van blonde Marokkaanse dus lekker pittig en het geeft een sterke maar goed gebalanceerde high.

Critical is een block hasj die in Marokko gekweekt word van Critical wiet. Dit geeft een zachte en kneedbare blonde hasj met een zeer uitgesproken smaak die wat meer op wiet lijkt. Het effect van Critical is erg goed gebalanceerd en past dus goed bij elke activiteit.

Beldia is een absolute topper! De smaak is zacht en heeft tinten van honing en fruit. Het effect is echt een serieuze high! Perfect voor bij een avondje Netflix & chill..

Service

De klantenservice van Weedano loopt via het contactformulier op de site waarmee je een email kan versturen.

Bereikbaarheid

Weedano is een online coffeeshop dus ze zijn 24/7 bereikbaar voor bestellingen. Bestellingen worden alleen verzonden op werkdagen en ook de helpdesk is alleen bereikbaar op werkdagen.

Weedano

9.2

Aanbod

9.0/10

Kwaliteit

9.5/10

Service

9.0/10

Bereikbaarheid

9.5/10

Totaalbeeld

9.0/10

Geef een reactie