De Weezy van i-nvention/e-njoint is een vernieuwing op het gebied van Cannabis roken. Niet iedereen vind een vaporizer prettig. Pure joints zijn niet ook niet voor iedereen en worden vaak, onterecht als te duur bestempeld. Puur pijpjes hebben ook niet bepaald veel Nederlandse harten veroverd dus het is mooi om te zien dat er ook vernieuwing is op dit gebied.

Design

De originele Weezy heeft ongeveer dezelfde afmetingen als een joint en ook die mooie cone vorm zoals de meesten die graag roken. Dat maakt het dus ook een zeer geschikte optie voor blowers die willen stoppen met tabak. Je houd hem gewoon vast zoals een joint en steekt hem aan met een aansteker dus in die opzichten is het net als joints roken. Het is natuurlijk erg degelijk materiaal dus het is wel een stukje zwaarder dan een joint maar dat mag de pret niet drukken..

Aan de bovenkant van de Weezy vind je een stalen ring die je er af kan draaien. Daar onder vind je de Jack-Pod. Daar weer onder vind je een koolstof filtertip. Deze tip filtert wel wat schadelijke stoffen zoals teer uit de rook maar alle goede stoffen komen er gewoon doorheen. Dit draagt ook bij aan een hele prettige smaak en rook die erg zacht op de keel voelt.

Jack-Pod

Jack-pods zijn aluminium potjes die je kan vullen met ongeveer 0,2gr Cannabis. Hiermee kan je gemakkelijk je Weezy bijvullen. De tijden van moeilijk doen op winderige dagen zijn hiermee voorgoed voorbij. Je vult thuis gemakkelijk je potjes en onderweg is het een kwestie van een paar seconden om je Weezy te laden met een nieuwe dosis Cannabis.

Gebruik

Veel makkelijker gaat blowen niet worden… Je vult je Jack-Pod, laad je Weezy en je bent al klaar om te roken. Je kan zelfs het laden van je Jack-Pod overslaan en kant en klare pods kopen in sommige Coffeeshops zoals The Grass Company. De filters (die overigens ook erg geschikt zijn om joints mee te draaien) kan je best een paar keer gebruiken maar die moeten wel vervangen worden.

Verder heb je natuurlijk net als bij een pijp of vaporizer wat onderhoud aan je Weezy. Er zijn geen onderdelen waar je super voorzichtig mee moet doen dus je kan gewoon lekker bot te werk gaan met wat schoonmaak alcohol en een pijpenragger of wattenstaafjes. De Jack-Pods kan je even laten weken in alcohol. Even afspoelen met heet water, afdrogen en je kan weer verder dampen.

Win Actie!

Omdat CannaConsult stoppen met tabak graag wil promoten gaan we 2 Weezy’s weggeven via onze social media. 1 via Facebook en 1 via Instagram. Houd onze social media kanalen dus goed in de gaten voor meer info!

Weezy

€9,95
9.7

Design

10.0/10

Kwaliteit

10.0/10

Gebruiksgemak

10.0/10

Prijs

10.0/10

Smaak

8.5/10

Voordelen

  • Lijkt op een joint
  • Gemakkelijk te vullen
  • Goede smaak
  • Koolstof filters

Nadelen

  • Redelijk zwaar

Geef een reactie