Uiteindelijk is het dan toch gebeurd, Cannaconsult is opgelicht.. Helaas zijn we dan toch een online coffeeshop tegengekomen die niets opstuurt.

Foutje

Als ik een review wil maken dan doe ik eerst uitgebreid online onderzoek naar die site omdat ik toch graag vantevoren wil weten wat ik kan verwachten. Dit keer wilde ik een review doen van wiet store maar tijdens het Googlen kwam ik een shop tegen die ik nog niet kende genaamd wiet.me. Toen ik zover was om te bestellen heb ik dat bij de verkeerde shop gedaan. Daar kwam ik eigenlijk nog wel op tijd achter bij het afrekenen maar toen was ik al verblind door goedkope live resin en heb ik na een snelle google search en een scam check toch de bestelling afgerond.

Geen Track & Trace

Na de betaling kreeg ik netjes bericht dat de bestelling was afgerond en een dag later kreeg ik bevestigingsmail dat de bestelling verzonden zou zijn. Ik had zoals altijd een track & trace verzending gekozen zodat ik weet wanneer en waar het geleverd word maar die link kreeg ik niet in de mail. Ook in mijn PostNL app was niets te zien wat ik al opmerkelijk vond. Toen ik na 5 dagen nog niets had vernomen heb ik contact opgenomen met de helpdesk via email maar twee dagen later nog geen reactie. Ook via de chat widget op de site zelf kwam geen reactie totdat ik op het idee kwam om in mijn beste Vlaams te vragen of de resin ook geschikt was voor een e-sigaret en binnen een minuut kreeg ik antwoord. Toen ik daarna meteen naar mijn bestelling vroeg bleef het weer stil. Toen was het wel duidelijk…

Klachten

Door mijn Rosin fever had ik dus niet super goed gezocht dus ben ik weer terug gaan Googlen. Met wat meer zoektermen kwam ik al snel uit bij Klacht.nl waar meerdere klachten over wiet.me te vinden zijn die allemaal op hetzelfde neerkomen. Besteld, betaald, niets ontvangen en geen antwoord. Toen was het wel echt overduidelijk dat er echt niet over een paar dagen alsnog een pakketje in de brievenbus zou verschijnen.

Reactie

Ik heb nog meerdere malen geprobeerd om contact op te nemen maar het bleef stil. Ik denk dat we er wel vanuit kunnen gaan dat ze echt nooit gaan reageren. Helaas dus geen weerwoord vanuit wiet.me.

Misbruik melden

Na een beetje zoeken op internet heb ik uitgevonden dat de domeinnaam van deze site word afgenomen bij de provider NameCheap. Volgens hun beleid is het verkopen van illegale drugs en het scammen van mensen verboden dus hebben we natuurlijk even melding gemaakt. Helaas krijg ik alleen standaard emails terug met de mededeling dat ze niet genoeg bewijs hebben dat wiet.me iets fout doet. De klachten waren geen bewijs en de website blijkbaar ook niet dus die willen geen actie ondernemen. Dus ben jij ook opgelicht door wiet.me meld het dan op klacht.nl en stuur een mail naar abuse@namecheaphosting.com. Alleen samen kunnen we deze oplichters offline krijgen!!

SEO

SEO oftewel Search Engine Optimalization is het gebruik van steekwoorden waarop iemand zou kunnen zoeken in zoekmachines zoals Google. Door de juiste steekwoorden te gebruiken op je website word je site weergegeven als iemand op zo’n steekwoord of term zoekt. Door heel vaak wiet.me te gebruiken in je tekst word het bericht meer relevant op die zoekterm en kan het in de zoekresultaten boven de resultaten van wiet.me zelf terechtkomen. Je kan anderen dus ook helpen door heel vaak termen te gebruiken zoals wiet.me scam, wiet.me oplichters, wiet.me geld kwijt, wiet.me niet doen, wiet.me opgelicht, wiet.me klachten, wiet.me fake, wiet.me geen levering, wiet.me geen verzending, wiet.me verstuurt niets, wiet.me geen antwoord. Je kan ook helpen door dit bericht zo vaak mogelijk te delen op je blog, social media en message apps.

Wiet.me

0

Service

0.0/10

Verzending

0.0/10

Nadelen

  • Oplichters
  • Geld kwijt
  • Geen producten ontvangen
  • Geen reactie

Geef een reactie