De producten in deze review zijn verkrtegen middels een anonieme bestelling.

Na onze succesvolle serie over online wiet kopen hebben we erg veel mails gekregen van klanten van WietStore die graag willen dat we hun favoriete online shop ook gaan beoordelen. Helaas hebben we een foutje gemaakt tijdens het bestellen en hebben we per ongeluk bij de scam site wiet.me besteld. Let dus goed op en typ zelf het volledige adres (wiet.store) in de adresbalk en doe het niet via Google of andere zoekmachines want er zijn meerdere scam sites actief die WietStore proberen na te bootsen door hun foto’s en data te gebruiken.

Assortiment

Wiet.store heeft een zeer uitgebreid assortiment van hasj, wiet, Cali wiet, gruis en concentraten, voor iedere smaak en elk budget is er wel een passend product te vinden. Naast de hollandse wiet bieden ze ook Cali wiet aan van de merken Cookies en Backpack Boyz en ook zijn er diverse opties voor THC concentraten zoals olie, pasta en THC vapes. Dus ook voor de niet-rokers zijn er voldoende opties.

Bezorging

Al snel na onze bestelling kregen we de bevestiging binnen dat onze bestelling was verzonden. De volgende dag lag ons pakketje al in de bus. Dat is de laatste tijd erg zeldzaam want veel pakketten en post is te laat.

Full spectrum BHO

Het is de laatste tijd best moeilijk om goede kwaliteit BHO te vinden dus voor die prijs wilden we dat zeker eens proberen. Zoals verwacht was het concentraat niet uit het spuitje te krijgen zonder het te verwarmen. Maar na het heel even in de hand te houden was het al warm genoeg om het eruit te persen. Dus hebben we meteen de dab rig verwarmd en een mooie dab erin gedaan om te testen. Toen proefde we meteen de herkenbare smaak van THC distillaat en kort daarna kregen we een heftige klap voor de kop die dat bevestigde. Helaas geen smaakexplosie zoals je verwacht van BHO maar wel een hele heftige maar toch prettige high die behoorlijk lang aanhoud. Om helemaal zeker te zijn van ons vermoeden probeerden we de volgende dag 100mg van het concentraat onder de tong en het duurde niet lang voordat we knetter stoned waren, het lijkt dus echt een gedecarboxileerd THC distillaat en geen BHO (THCA en veel terpenen). Dit maakt dit product naast roken/verdampen dus ook ideaal voor het zelf maken van THC vape liquid, THC olie en edibles zonder wiet smaak of gewoon orale inname onder de tong.

Super Silver Haze

Super Silver Haze is een van de meest populaire soorten in Nederland. Dat maakt het dus ook een hele herkenbare soort die veel Sativa fans ook direct herkennen aan de geur. Dat is ook het geval met deze super silver van wietstore. De heerlijke zoete haze geur komt je direct tegemoed zodra je het zakje openmaakt. De toppen zijn mooi van kleur en lekker solide. Ook precies de plakkerigheid die je van een goede haze verwacht dus het was geen verassing dat hij ook van smaak is zoals het moet zijn. En ook de uitwerking is wat je ervan verwacht, even een flinke klap voor je kop wat al snel word gevolgd door een heldere, energieke maar toch rustgevende high. Perfect soortje voor personen met ADHD voor overdag.

Foto door: wiet.store

Strawberry Cheesecake

De Strawberry Cheesecake is ongeveer wat de naam doet vermoeden. Een beetje zoet/zurig en fruitig soortje met een vrij sterke geur en smaak. Ook deze heeft weer mooie compacte topjes met een mooi frosty laagje trichromen erop. Hij smaakt vrij intens en geeft een erg prettige gebalanceerde high waar je alle kanten mee uit kan. Deze soort komt zowel op een festival als thuis op de bank goed tot zijn recht en zal vast ook door velen gewaardeerd kunnen worden voor de wake & bake en op het werk.

Foto door: wiet.store

Banana Milk (cali)

Zodra je deze Banana milk in je handen hebt weet je meteen dat je een Cali top vast hebt. Super mooie toppen, zo solide als een baksteen en een lekkere sterke fruitige geur. Om van te kwijlen gewoon.. Zoals altijd testte ik deze in de Tinymight vaporizer in een microdosering van 0,05gr. Zo kan je gemakkelijk zien hoe potent een wietje is gezien er gemiddeld 4 hijsen vanaf komen. Deze Banana milk gaf me een dikke 2 minuten damp plezier van dat mini beetje wiet. Ook de smaak is echt sensationeel goed en zodra het begon te werken voelde ik me net een comedyfilm stoner en werd zelfs eten opwarmen al te moeilijk. Goed wietje dus voor in de avond wanneer je eens echt goed wil ontspannen.

Foto door: wiet.store

Gelato (hasj)

De Gelato hasj ziet er erg netjes uit. Het is vrij licht van kleur zoals een blonde Maroc en is lekker zacht en buigzaam. De geur is zoals je kan verwachten van een betere kwaliteit wiethasj, een zachte hasj geur vergezeld door een licht vleugje Gelato terpenen. Het effect is echt een stevige high. Zoals je van Gelato wiet gewend bent maar dan nog iets heftiger. Je hebt er dus echt niet veel van nodig om optimaal te ontspannen. De high is ook erg prettig zonder enige bijwerkingen zoals droge mond of vreetkicks dus echt een aanrader deze!

Foto door: wiet.store

Conclusie

Uitgebreid assortiment, hele goede kwaliteit, meerdere betaalopties (Bitcoin, Litecoin, Monero) en zeer snelle levering. Ook zijn er voldoende opties voor niet-rokers en bieden ze zelfs gruis aan voor mensen met een klein budget. Wietstore bied voor ieder wat wils en ook hele goede kwaliteit producten en vriendelijke service. Hier kan je met een gerust hart bestellen!

Wiet.store - Full spectrum BHO

€30
8.7

Effect

9.5/10

Toepassingen

9.5/10

Kwaliteit

9.7/10

Beschrijving

6.0/10

Voordelen

  • Sterk
  • Goede prijs
  • Hoge kwaliteit

Nadelen

  • Geen BHO maar distillaat

Geef een reactie